Om Oss - Tofta Bygg AB - Byggföretag i Varberg

Om Tofta Bygg


— VÅR FILOSOFI—

Vi kan konsten att bygga arkitektritade villor


Att bygga ett hus behöver inte vara komplicerat. Vårt kunnande och våra resurser kommer väl till pass när vi bygger arkitektritade villor. Vi tar ett helhetsansvar för projektet, som huvudentreprenör, från projektering och bygglovshandlingar till själva utförandet. Vi samarbetar med pålitliga underentreprenörer som delar vår syn på hög kvalitet. Genom hela projektet har vi en nära kontakt med beställaren. Vi har ett bra samarbete med flera arkitekter, som vi gärna rekommenderar våra kunder.

— HISTORIA —

Hantverk över generationer


Tofta Bygg har satt sin prägel på Varberg sedan 1939 när företaget grundades av Åke Bengtsson. Inledningsvis bestod uppdragen av renoveringsjobb, som snickeri med köks- och fönstertillverkning, men successivt breddades verksamheten med byggnation. Under 1960-talet tog sonen Claes-Åke Bengtsson över företaget och började att bygga villor och utföra större renoveringar. 1990 blev Tofta Bygg ett aktiebolag och idag drivs företaget av Anders Bengtsson, tredje generationen. Som ett familjeföretag gör vi det där lilla extra för våra kunder.

— KOMPETENS —

Ett företag med resurser


På Tofta Bygg arbetar yrkeskunnig personal med lång erfarenhet. Hos oss arbetar platschefer, snickare och betongarbetare som har erfarenhet och ett brett hantverkskunnande. Vi har också ett starkt nätverk av samarbetspartners som delar vår syn på hög kvalitet. Även om andra företaget är inblandade i projekten är det är alltid vi på Tofta Snickeri som oftast sköter kontakten med underentreprenörerna. Våra resurser innebär att vi kan åta oss rollen som total- och generalentreprenör och i egen regi driva stora projekt från start till mål. Genom åren har vi byggt industrihallar, kontor och privatbostäder. Tack vare våra dotterbolag kan vi åta oss lite mer ansvar än det traditionella byggföretaget.

— RESURSER —

Personalen är vår viktigaste tillgång


Våra hantverkare är serviceinriktade och har god utbildning och bred erfarenhet. Som skickliga yrkesmän är de kvalitetsmedvetna och helt enkelt vår viktigaste resurs. Du kan alltid räkna med en personlig kontakt och att få information om projektets gång. Genom att vara lyhörda på vad kunden efterfrågar och ha en nära dialog med våra beställare under byggandet, säker- ställer vi att slutresultatet motsvarar förväntningarna. Detta är alltid viktigt, men särskilt när vi arbetar mot privatpersoner. På Tofta Bygg finns också en teamkänsla där alla ställer upp för alla. Vi tror nämligen att samhörighet är viktigt för att personalen ska må bra. Och mår personalen bra, blir kvaliteten högre!

Vill du veta mer om vad vi kan göra?