A Golv i Varberg - Tofta Bygg AB - Våtrum och golvläggning

A Golv i Varberg
Allt inom våtrum

a golv i varberg logga

A Golv i Varberg AB - Din expert på golvläggning och våtrum


Välkommen till A Golv i Varberg AB, din pålitliga partner för alla dina golvläggnings- och våtrumsbehov. Som ett helägt dotterbolag till Tofta Bygg AB har A Golv i Varberg AB specialiserat sig på att erbjuda högkvalitativa och kostnadseffektiva golvlösningar för både privatpersoner och företag.


Kontaktperson
Andreas Andersson, A Golv i Varberg AB
Mobil: 073 813 98 13
agolvivarbergab@gmail.com

Våra tjänster inkluderar:


  • Våtrumsgolv och väggar: Vi är auktoriserade av GVK (Säkra Våtrum) och erbjuder professionella våtrumslösningar för badrum, duschrum, toaletter, tvättstugor och utrymmen med varmvattenberedare. Vi följer branschreglerna och kan utfärda våtrumsintyg som krävs av försäkringsbolag.
  • Golvläggning: Vi har lång erfarenhet av att lägga golv och erbjuder en mängd olika golvtjänster såsom golvslipning av trägolv, textilmattor på golv och i trappor, samt parkettläggning.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation:
Andreas Andersson, A Golv i Varberg AB
Mobil: 073 813 98 13
agolvivarbergab@gmail.com

— HISTORIA —

Hantverk över generationer


Tofta Bygg har satt sin prägel på Varberg sedan 1939 när företaget grundades av Åke Bengtsson. Inledningsvis bestod uppdragen av renoveringsjobb, som snickeri med köks- och fönstertillverkning, men successivt breddades verksamheten med byggnation. Under 1960-talet tog sonen Claes-Åke Bengtsson över företaget och började att bygga villor och utföra större renoveringar. 1990 blev Tofta Bygg ett aktiebolag och idag drivs företaget av Anders Bengtsson, tredje generationen. Som ett familjeföretag gör vi det där lilla extra för våra kunder.

Vill du veta mer om vad vi kan göra?